- 1%

Freon R-404A

Add your review

1.601 lei

1.601 lei

(-1%)

Stoc epuizat

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Freon R-404A

Acestea sunt gaze stabile, neinflamabile, moderat toxice sau lichide care au fost în mod obișnuit folosite ca agenți frigorifici și ca agenți de propulsie cu aerosoli. Nu toate agenții frigorifici de acest tip sunt etichetați ca „Freon”. Deoarece Freon este un nume comercial al agenților frigorifici R-410A, R-407CR-410A si  R-134A . Termenul „freon” este un descriptor comun sau eponim proprietar (similar cu o marcă generică), cum ar fi „xerox” sau „kleenex”. Este utilizat în mod obișnuit atunci când se referă la orice agent de răcire cu fluorocarbon.

Freonul nu este utilizat numai în unitățile de aer condiționat, ci a fost folosit și în congelatoare în poziție verticală și în piept. Pe lângă acestea, există un număr mare de aparate comerciale și industriale care folosesc Freon atât în ​​depozitele de transport alimentar, cât și în depozitele frigorifice. Chiar și dezumidificatoarele utilizează R-22.

Puteți să identificați lichidul de răcire utilizat în sistemul dvs. de curent alternativ, analizând plăcuța de identificare. Acest lucru ar trebui să furnizeze o mare cantitate de informații despre unitatea dvs., inclusiv certificări de siguranță și evaluări electrice. Această informație este probabil localizată pe unitatea de condensare exterioară, sau puteți contacta producătorul pentru a afla unde va fi amplasată această placă.

Freon R-404A
Freon R-404A

1.601 lei

Aer Conditionat, Climatizare, Ventilatie – Best Choice
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0